Nytårskoncert med Ensemble Storstrøm | Nykøbing Falster Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 9. januar 2020, kl. 19:30
Nytårskoncert med Ensemble Storstrøm

Nytårskoncerten i Klosterkirken med Ensemble Storstrøm indeholder alle de ingredienser, der skal til for at skabe en sand musikalsk nytårsfest. Der vil være både kendt musik og musikalske overraskelser. To populære sangsolister vil tage os med storm sammen med den festlige musik af Strauss og Lumbye, tilsat den bedste opera- og operette-musik. Lige som det nye år vil nytårskoncerten være fyldt med ukendte og gode overraskelser, og man kan aldrig helt være sikker på hvad, der kommer til at ske.

Der serveres et glas med bobler eller et glas med most i pausen.

Billetter af 100 kr. for voksen og 20  kr. for børn og unge købes ved at følge linket på forsiden af Nykøbing F. Sogns hjemmeside