Gladgudstjeneste i Sundkirken | Nykøbing Falster Sogn

Dato Torsdag d. 19. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Sted Sundkirken Linde Alle 34, 4800 Nykøbing Falster
Gladgudstjeneste i Sundkirken

Gudstjenester for og med unge og voksne udviklingshæmmede, samt venner, familie og alle andre der har lyst til at deltage.

Fire gange om året afholdes i samarbejde med Toreby Sogn en kort, GLADgudstjeneste.

Det foregår torsdag den 19. november kl. 10.00 i Sundkirken, Linde Allé 34, 4800 Nyk. F.

Efter gudstjenesten vil vi hygge os med lidt at spise og drikke.

Støt gerne op ved at hjælpe dem afsted der vanskeligt kan komme på egen hånd, og er der brug for kirkebil fra Nykøbing Falster kan det også lade sig gøre. Kontakt Sognemedhjælper Erik Christophersen på telefon 61 22 68 22 eller mail ec@nykfsogn.dk.

Erik Christophersen kan også kontaktes, hvis man har spørgsmål og hvis man har lyst til at bidrage som frivillig

Sognepræst Kathrine Brorsen vil i fremtiden være med når der afholdes GLADgudstjenester og hun glæder sig!